Accesorii care îți pot transforma look-ul la 180 de grade

Fie că trebuie să mergi la un eveniment și vrei să arăți altfel, fie că pur și simplu simți nevoia să te reinventezi

Accesorii care îți pot transforma look-ul la 180 de grade

Fie că trebuie să mergi la un eveniment și vrei să arăți altfel, fie că pur și simplu simți nevoia să te reinventezi, e bine să știi că nu trebuie neapărat să recurgi la schimbări majore sau dramatice pentru a obține acel look nou pe care ți-l dorești. 

Există câteva accesorii care pot părea neînsemnate la prima vedere, dar care pot transforma radical felul în care arăți. Mai jos îți oferim câteva idei pe care le poți pune și tu în practică data viitoare când o să vrei să îți schimbi înfățișarea fără prea mult efort. 

Ochelari cu rame interesante

Dacă în urmă cu zece ani tocilarii nu erau chiar cei mai populari dintre muritori, în ultimii ani înfățișarea de „geek' a devenit un adevărat trend, fiind adoptată inclusiv de o mulțime de vedete, care nu ezită să își accesorizeze ținutele de pe covorul roșu sau de stradă cu o pereche de ochelari geeky.

Ochelarii îți pot schimba radical înfățișarea, și, pe lângă faptul că vei avea aer de „geek', pot să te scoată, uneori, și din anonimat, dacă alegi unii cu o rama interesanta (în formă de romb, pătrată, supradimensionată etc.). În plus, sunt foarte versatili, putând însoți și condimenta aproape orice ținută. De exemplu, dacă ești adepta ținutelor retro, încearcă o pereche de jeans cu talie înaltă, o cămașă albă sau un sacou cambrat(cu umerii supradimensionați) și accesorizează întreaga ținută cu o pereche de ochelari cu ramă tip cat-eye.

Dacă, dimpotrivă, vrei doar să îți conturezi stilul, atunci poți opta pentru o pereche de ochelari cu rame foarte colorate. Iar dacă ești nonconformistă și adopți, în general, un stil mai extravagant, atunci ai putea opta pentru rame încrustate cu pietre sau aplicații prețioase. 

Lentile de contact 

Lentilele de contact colorate pot reprezenta o modalitate de a-ți schimba look-ul și de a experimenta cu diverse nuanțe și culori. Probabil că și tu te-ai întrebat măcar o dată cum ai arăta cu ochii albaștri sau verzi, sau poate chiar cu o nuanță mai interesantă de violet, precum celebra Elizabeth Taylor?

Aceste accesorii îți dau șansa să afli asta cu mare ușurință, însă, înainte să mergi să le cumperi, programează-ți, totuși, o întâlnire cu medicul oftalmolog. În plus, ar fi bine să știi de la bun început că există lentile care se înlocuiesc zilnic, la două săptămâni, lunar și anual, dar și că vei avea de ales dintre lentile făcute din hildrogel sau silicon hidrogel. 

Extensii colorate

Un alt mod prin care poți să îți schimbi înfățișarea fără a face modificări radicale ar fi prin folosirea unui truc la care apelează de cele mai multe ori și vedetele: extensiile. Un set de extensii îți pot transforma look-ul și pot face să arate mai bine chiar și o tunsoare de care nu ești chiar atât de mulțumită.

Trebuie menționat că, dacă vrei să mergi la cumpărături, ar trebui să te documentezi puțin pentru că vei avea de ales dintre mai multe tipuri. Astfel, vei afla că există extensii din păr natural sau sintetic și că acestea, la rândul lor, în funcție de modul de prindere, se împart în extensii tape-on (cu bandă adezivă), clip-on, flip in, cusute și cu cheratină. 

Cu ajutorul accesoriilor din lista de mai sus îți poți schimba look-ul fără să recurgi la schimbări dramatice sau permanente. Pe lângă asta, alte trucuri pe care le-ai mai putea folosi sunt folosirea autobronzantului (schimbarea tonalității pielii modifică radical și înfățișarea) și retușarea formei sprâncenelor (influențează dramatic felul în care arătăm). Succes!