Adela Popescu, despre viața cu doi copii: „Într-o casă cu doi copii mici se plânge mult”

Încă de când a devenit mamă pentru prima dată în urmă cu trei ani, prezentatoarea de televiziune și actrița Adela Popescu

Adela Popescu, despre viața cu doi copii: „Într-o casă cu doi copii mici se plânge mult”

Încă de când a devenit mamă pentru prima dată în urmă cu trei ani, prezentatoarea de televiziune și actrița Adela Popescu (33 de ani) nu a ascuns niciodată greutățile vieții de mamă.

De curând, artista a revenit cu un mesaj cât se poate de sincer despre viața, acum, cu doi copii.

Din anul 2015, Adela este căsătorită cu actorul și prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan.

Primul fiu al cuplului, Alexandru, s-a născut în iunie 2016, iar cel de-al doilea, Andrei, în decembrie 2018.

Adela Popescu, despre viața cu doi copii: „Într-o casă cu doi copii mici se plânge mult”

„Într-o casă cu doi copii mici se plânge mult. Pe rățușcă, pe tractoraș, pe dă-te la o parte, pe mama, pe tata, pe rând, de-odată.

Uneori și mami mai cedează și plânge. I se năzare brusc și din senin. Că nu vrea Alexandru să se îmbrace în pijama, să spunem.

Ăsta e motiv? Sau când îl vede pe tati epuizat „blestemând” psihologii și cărțile de parenting.

Pe el, pe tati, nu l-am văzut plângând, poate că supapa lui „fâsăie” mai bine sau poate că se ascunde în baie când o face.

Da, într-o casă cu doi copii se mai și plânge. Ce am învățat în aproape patru ani de conviețuit cu prichindei este că un somn bun rezolvă tot.

Șterge lacrimile și amintirile urâțele. Pentru că, nu-i așa, ce-ar fi viața fară puțină amnezie? #NuSuntOMamăPerfectă”, a scris Adela Popescu, pe pagina ei de Instagram.

Și mai recent, vedeta TV a întâmpinat o altă problemă. Fiul ei cel mare refuză să se îmbrace așa cum și-ar dori ea.

„Cum naiba stau toddlerii altora să îi îmbraci cum vrei tu ca părinte? Sunt mituiți, amenințați sau pur și simplu așa sunt ei … cooperanți și poate cu un bun gust mult mai dezvoltat decât al lui Alexandru.

În seara asta, am fost la un restaurant în parc. Radu, geacă de piele a la James Dean, bocanci, ochelari frumoși, niște jeanși masculini, negri, freza la locul ei.

Eu niște pantaloni negri sport, teniși cu paiete, sacou negru mai lunguț și un guler de blană aruncat la mișto.

Alexandru? Alexandru.                                                                                    

Un tricou inscripționat cu Spiderman în niște culori de vis. Roșu, albastru și negru. Un hanorac roșu, desigur, tot cu Spiderman.

Niște pantaloni cel puțin modești și niște ghetuțe despre care maică-mea a zis că parcă sunt cumpărate de Staiu, adică de la alimentara din Șușani.

Pe cap o mască de carton și în buzunare multe-multe șervețele de copii. Nu a fost chip să iasă altfel din casă. Și, decât o scenă și nervi la plecare, l-am lăsat să meargă cum vrea el.”