Alex Velea, MEGA scandal ASIA EXPRESS. Vezi ce are artistul de reproșat!

Mi se pare prost rău să fii pe ultimul loc. E demoralizant', a mai spus artistul imediat după ce a ieșit pe ultimul loc în cursa pentru Ultima Șansă.

Alex Velea, MEGA scandal ASIA EXPRESS. Vezi ce are artistul de reproșat!

Mi se pare mai mult decât ne poate nouă pielea. Noi acasă, în România, încercăm să reprezentăm alte lucruri. Încercăm să fim modele de fitness, iar aici, de atâtea zile de nemâncare sau cu atâtea calorii îngurgitate, față de ce calorii consumăm acasă ne afectează.

Asta unu la mână și doi la mână, dacă mănânc atâtea zile doar orez și atâtea chestii făcute în ulei o să-mi stric toată musculatura. Am atâția ani de pregătire, nu am cum să stric totul aici. La unele lucruri chiar nu ne așteptam, e puțin mai greu decât ne așteptam. Și sunt niște coincidențe fenomenale, fantastice', a declarat Alex Velea în fața colegilor de la Asia Express.

„Mi se pare prost rău să fii pe ultimul loc. E demoralizant', a mai spus artistul imediat după ce a ieșit pe ultimul loc în cursa pentru Ultima Șansă.

Pentru Alex Velea și Mario Fresh adaptarea în competiția Asia Express nu a fost una deloc ușoară. De multe ori, artistul a fost pe punctul să abandoneze cursa și să plece acasă. „Noi am făcut maximul din ce puteam, poate chiar mai mult din ce puteam.

Ne așteptam la altceva și noi veniserăm să ne distrăm aici de fapt, dar uite că nu am putut. Sănătatea e mai importantă. Asta cu durerea de cap m-a distrus pe de-o parte, faptul că Mario a făcut indigestie și noi am mâncat cam aceleași lucruri mi-a fost teamă să nu fac și eu', a conchis Velea.

Împăciuitoare din fire, Gina Pistol a încercat să limpezească apele și să-l liniștească pe artista, însă se pare că i-a ieșit destul de puțin acest lucru. „Alex, știu că în febra jocului toate lucrurile și se par ciudate și aș vrea să le discutăm aici, cu toții, pentru că vreau să lămurim și nu vreau să rămână nicio tensiune între noi. Nimeni nu te nedreptățește', i-a spus prezentatoarea lui Velea.