Avocado umplut cu ton

Această reţetă se prepară rapid, are un aport mare de nutrimente şi este recomandată de nutriţioniştii din întreaga lume ce sunt adepţii unei diete echilibrate şi sănătoase de tip paleo.

Avocado umplut cu ton

Ingrediente

2 avocado mari

2 conserve ton în ulei

1 ceapă roşie mică

5 - 7 roşii cherry tăiate sferturi

1 linguriţă zeamă lămâie

1 lingură de maioneză

1 linguriţă muştar 

sare şi piper, după gust

Speli avocado, îl descojeşti şi îl tai pe jumătate. Scobeşti avocado de sâmbure şi iei puţin şi din pulpă.

Toci ceapa roşie cât mai mărunt şi o amesteci într-un castron cu pulpa de avocado, tonul din conserve, zeama de lămâie, muştarul, maioneza, sarea şi piperul.

Cu ajutorul unei linguri, pui compoziţia în jumătăţile de avocado tăiate.

Ornezi cu roşiile cherry şi serveşti rece.