• Descoperire BOMBA la 2291 metri care a CUTREMURAT specialistii. „NU credeam ca in Romania se poate afla asa ceva

  Varful Gugu se afla in Muntii Godeanu, in proximitatea Masivului Retezat, la o altitudine de 2291 metri, la 25 km de Poiana Maruluidin Caransebes. Multi turisti vin anual sa viziteze zona, una dintre cea mai ciudata din Romania.


  Se spune ca la anumite ore din zi, muntele dispare si, in plus, se intampla fenomene neobisnuite. Legendele spun ca pe acest munte ar fi avut resedinta Zamolxe si din acest motiv, muntele era u...

 • Astronomii afirmă că există patru obiecte necunoscute care pot fi noi lumi în sistemul nostru solar

  Astronomii de la Australian National University investighează aceste obiecte, fiecare putând fi planete încă necunoscute din sistemul nostru solar. Se speculează de mult existenţa a ceea ce a fost poreclită „Planeta 9”, dar studiul de faţă este cel mai amplu deoarece include 60.000 de astronomi amatori care observă individual datele culese de ”SkyMapper”.


  Planeta 9 este o lume ipotetică ce se găseşte la marginea siste...

 • Descoperire colosală! Un palat de acum 2.600 de ani a fost găsit sub altarul sfânt distrus de ISIS

  Pe vârful unui deal aflat la est de Mosul se află altarul sacru în care s-ar afla mormântul profetului Ioan. Forţele armate islamice au distrus mormântul profetului în iulie 2014, după capturarea oraşului Mosul. După ce guvernul irakian a recucerit o zonă a oraşului, o echipă locală de arheologi a început să documenteze distrugerile provocate la altarul Nebi Yunus.


  În timpul săpăturilor arheologii au descope...

 • Președintele Putin predă lecția capitalistă la nivel global Clanului Rothschild

  Vladimir Putin a fost ales președinte al Rusiei în 2000, într-o perioadă când liderii anteriori aduseseră țara în pragul falimentului. In acea perioadă, Rusia datora clanului Rothschild prin intermediul FMI, suma de 16,6 miliarde de dolari, în timp ce datoria totală a Rusiei către altii, după cum arată la acel moment Paris & London Club of Creditors, organism financiar controlat tot de Rothschild, era de peste 36 de miliarde de dolari.<...

 • Misterul apariției unor cratere imense în diferite locuri de pe Terra

  În ultimii zeci de ani, omenirea s-a confruntat cu un fenomen pe care specialiștii l-au numit prăbușiri carstice, adică misterul formării unor cratere imense. Ne referim la apariția în câteva ore a unor găuri imense. Unele au diametru de sute de metri. În interiorul acestora se dezvoltă un ecosistem propriu.


   În Peru, în martie 1999, pe un câ...