Bruce Willis a împlinit 69 de ani! A fost sărbătorit de toate femeile din viața lui: „Suntem recunoscătoare că te avem!”

Bruce Willis a împlinit 69 de ani, marți, pe 19 martie. Starul de la Hollywood, care suferă de demență, a fost aniversat în sânul familiei sale.

Bruce Willis a împlinit 69 de ani! A fost sărbătorit de toate femeile din viața lui: „Suntem recunoscătoare că te avem!”

Bruce Willis a împlinit 69 de ani, marți, pe 19 martie. Starul de la Hollywood, care suferă de demență, a fost aniversat în sânul familiei sale. Soția lui, Emma Heming, alături de care are două fetițe, Mabel (11 ani) și Evelyn (9 ani), i-a transmis un mesaj emoționant, prin intermediul rețelei sociale Instagram: „La fel ca voi, îl adorăm pur și simplu. Ceea ce ați putea să nu știți, dar poate vă imaginați, este că în brațele lui e cel mai sigur loc din lume. La mulți ani, dragostea mea”.

Și fosta nevastă, Demi Moore (61 de ani) i-a transmis urări: „La mulți ani! Te iubim și suntem recunoscători că te avem”. Bruce, care deține o avere de 250 de milioane de dolari, mai are trei fete cu Demi, Rumer (35 de ani), Scout (32 de ani) și Tallulah (30 de ani). Anul trecut, fiica cea mare l-a făcut bunic. În imaginea împărtășită de familie de ziua lui, starul apare ținând-o în brațe pe nepoțica lui, Louetta.

Rumer Willis: „Nu mi-aș fi putut dori un tată mai bun”

„Tati, a fi iubită de tine este un imens cadou. Ești cel mai amuzant, mai tandru, și mai fermecător. Ești incredibil de talentat și de magic! Privind aceste fotografii în această dimineață, mă simt plină de cea mai profundă recunoștință că am ales să petrecem această viață împreună. Sunt primul tău copil și uneori mi-aș dori să mai fiu mică și să încap la pieptul tău, să râd și să ne îmbrățișăm. Te iubesc enorm, faci parte din esența mea! Nu mi-aș fi putut dori un tată mai bun. Mulțumesc pentru căldura ta și imensa ta generozitate, te iubesc, la mulți ani, tati!”, a scris fiica cea mare a lui Bruce Willis, Rumer, pe Instagram. De asemenea, ea a publicat o imagine adorabilă, în care apare în brațele tatălui ei, pe vremea când era bebeluș.