Ce spune Andra despre operațiile estetice? „Vreau să arăt bine pentru fanii mei

Andra (33 de ani) este una dintre cele mai bune și apreciate voci din industria muzicală a țării noastre

Ce spune Andra despre operațiile estetice? „Vreau să arăt bine pentru fanii mei

Andra (33 de ani) este una dintre cele mai bune și apreciate voci din industria muzicală a țării noastre. Recent, artista a vorbit despre posibilitatea de a apela la operații estetice.

Până acum, interpreta nu s-a lăsat pe mâna medicului estetician și este mulțumită de felul în care arată. Cu toate acestea, vedeta nu exclude varianta unei intervenții.

Ce spune Andra despre operațiile estetice? „Vreau să arăt bine pentru fanii mei”

„Deocamdată nu am nicio operație, însă fiind artistă vreau să arăt bine pentru fanii mei. Acum mă simt bine în pielea mea și este ok”, spunea Andra, în urmă cu ceva timp.

„Nu exclud asta pe viitor. Poate, peste 10 ani, voi vrea o intervenție sau injecții ca să mă simt mai bine când mă uit în oglindă”, mai spunea Andra, potrivit

Artista a mai adăugat: „Nu știu cum aș trece peste frica mea de ace și bisturiu. Sunt îngrozită de ele. Ar trebui să fiu foarte, foarte motivată să mă las pe mâinile unui medic”.

A pășit prima dată pe scenă la doar 7 ani

Pe numele său real, Alexandra Irina Mihai, artista a pășit pe scenă pentru prima dată la vârsta de șapte ani, când a participat la concursul Tip Top Minitop, unde a interpretat piesa lui Whitney Houston, I Will Always Love You.

Andra și-a lansat primul disc single, Andra, în anul 2001, la doar 14 ani. Primul ei album s-a bucurat de un mare succes.

De pe acesta, două single-uri au fost extrase pentru videoclip: În noapte mă trezesc și Eu aș da, care au devenit hiturile anului.

După o lună de la apariția single-ului În noapte mă trezesc, Andra a fost nominalizată la Premiile Industriei Muzicale Românești la trei secțiuni: Pop, Dance și R&B. Acolo, a fost răsplătită cu premiul pentru cel mai bun proiect de debut.

De-a lungul carierei sale, Andra a avut o mulțime de piese de succes. În clipul melodiei Băieții și Fetele, partenerul artistei este Cătălin Măruță, omul de televiziune care i-a devenit în anul 2009 soț.

Andra este mama a doi copii, un fiu și o fiică, David și Eva

Cătălin Măruță este realizatorul emisiunii La Măruță, difuzate de postul Pro TV.

Pe 16 martie 2011, Andra și Cătălin au devenit părinții unui fiu, David, primul lor copil. Pe 23 iulie 2015, artista a dat naștere celui de-al doilea copil al cuplului, o fiică, Eva Maria Ioana.

Artista a lucrat și în televiziune. A făcut parte din juriul emisiunilor Vocea României și Vocea României Junior, iar telespectatorii Pro TV o pot vedea în continuarea în echipa Românii au talent.