Chiflă cu somon, castravete şi sos de brânză

Deşi noile cercetări din domeniul gastronomic nu mai pun preţ aşa de mare pe micul dejun

Chiflă cu somon, castravete şi sos de brânză
Deşi noile cercetări din domeniul gastronomic nu mai pun preţ aşa de mare pe micul dejun, el rămâne o opţiune savuroasă şi sănătoasă pentru toţi cei care vor să îşi îmbunătăţească stilul de viaţă.

Ingrediente

1 chiflă mare

1 castravete murat mare

1 felie somon afumat

2 linguri cremă de brânză

2 frunze salată verde

3-4 linguriţe porumb din conservă

Tai chifla pe jumătate.

Într-un castron amesteci porumbul din conservă cu castravetele tocat mărunt şi crema de brânză.

Aşezi frunzele de salată la baza chiflei, apoi somonul afumat. Întinzi amestecul de cremă de brânză peste felia de somon şi închizi chifla cu bucata rămasă.

Poţi servi rece împreună cu un pahar de suc proaspăt de portocale pentru un mic dejun sănătos şi rapid.