Cine a câștigat imunitatea la Asia Express. Echipa care a primit amuleta

În ediția de ieri a emisiunii Asia Express, concurenții au avut parte de mai multe evenimente prin Filipine și Taiwan.

Cine a câștigat imunitatea la Asia Express. Echipa care a primit amuleta

În ediția de ieri a emisiunii Asia Express, concurenții au avut parte de mai multe evenimente prin Filipine și Taiwan. Dar cea mai importantă a fost cursa pentru amuletă. Cine a primit 1.000 de euro?

Cine a câștigat imunitatea la Asia Express?

În ediția de ieri, 22 martie, din celebra competiție Asia Express, s-a dat din nou bătălia pentru amuletă. De data aceasta echipele formate din Speak și Ștefania, frații Ristei, Alex Abagiu și Radu, au avut o luptă strânsă în încercarea de a pune mâna pe amuletă. În cele din urmă, Florin Ristei și fratele său Dan, au dovedit încă o dată că sunt de neoprit. Aceștia au câștigat amuleta în valoare de 1.000 de euro, dar și un mare avantaj.

Pentru Speak și Ștefania, momentele au fost unele de disconfort. Cuplul a trebuit să meargă într-un coteț pe patru roți. „Am găsit o mașină plină cu găini pe care trebuia să le ținem în brațe”, a spus Speak. Până acum cei doi nu au mai avut parte de o așa călătorie. Totodată, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au început să se simtă rău din cauza căldurii.

Fodor și Bontea au fost păcăliți

Echipa formată din Fodor și Bontea a fost păcălită de către Speak și Ștefania. Cei doi au mințit în legătură cu bagajele lor, susținând că cineva le-ar fi furat. Totul a fost o înscenare pentru a ajunge la locul de cazare. Amintim că echipele au avut de jucat și un meci de bowling. Maria și Lia au reușit să câștige primele, plecând în căutarea unui nou loc de cazare.

Ediția cu numărul 17 a fost una cu multe peripeții pentru majoritatea echipelor. De la data de 22 martie, reality-show-ul Asia Express a început să fie difuzat patru zile consecutiv la Antena 1. Așadar, duminică, luni, marți și miercuri sunt zilele în care poți avea parte de numeroase experiențe ale vedetelor în Filipine și Taiwan.