Ciorba de miel cu smantana si tarhon la Multicooker-ul Crock-Pot
Crock-Pot Express cu gatire sub presiune este gata atat de repede si tare usor de facut!

INGREDIENTE
- 800 g carne de miel cu os pentru ciorba
- 1 morcov
- 1 pastarnac
- 1 ceapa
- ½ telina mica
- 300 ml bors
- 2 oua
- 100 g smantana
- 50 g orez
- sare dupa gust
- 1 lgt piper cu lamaie
- 1 lgt nucsoara rasa
- 1 lgt frunze de coriandru uscat
- tarhon proaspat si patrunjel verde
MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de miel cu smantana si tarhon la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune:
- Pune carnea in vasul Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune si adauga 2 l de apa.
- Inchide capacul si valva de aburi si seteaza programul Meat/Stew pentru 30 de minute.
- Dupa ce programul s-a terminat asteapta 10-15 minute, apoi elibereza aburul si desfa capacul.
- Adauga in supa legumele tocate cubulete, condimenteaza cu sare dupa gust si adauga piperul cu lamaie, nucsoara rasa si coriandrul uscat.
- Pune si borsul si inchide capacul si valva de aburi.
- Seteaza programul Soup pentru 15 minute.
- Amesteca smantana cu galbenusurile intr-un castron mai mare, iar cand programul s-a terminat, dupa ce ai eliberat presiunea si ai deschis capacul, pune cate un polonic de supa fierbinte in castronul cu smantana si amesteca rapid cu un tel.
- Adauga in acelasi mod 4-5 polonice de supa si apoi rastoarna tot amestecul in oala de ciorba.
- La final, presara deasupra tarhonul si patrunjelul verde tocate marunt.