Ciorba de miel cu smantana si tarhon la Multicooker-ul Crock-Pot

Crock-Pot Express cu gatire sub presiune este gata atat de repede si tare usor de facut!

Ciorba de miel cu smantana si tarhon la Multicooker-ul Crock-Pot

INGREDIENTE

  • 800 g carne de miel cu os pentru ciorba 
  • 1 morcov 
  • 1 pastarnac 
  • 1 ceapa 
  • ½ telina mica 
  • 300 ml bors 
  • 2 oua 
  • 100 g smantana 
  • 50 g orez 
  • sare dupa gust 
  • 1 lgt piper cu lamaie 
  • 1 lgt nucsoara rasa 
  • 1 lgt frunze de coriandru uscat 
  • tarhon proaspat si patrunjel verde

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de miel cu smantana si tarhon la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune:


  • Pune carnea in vasul Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune si adauga 2 l de apa.

  • Inchide capacul si valva de aburi si seteaza programul Meat/Stew pentru 30 de minute.

  • Dupa ce programul s-a terminat asteapta 10-15 minute, apoi elibereza aburul si desfa capacul.

  • Adauga in supa legumele tocate cubulete, condimenteaza cu sare dupa gust si adauga piperul cu lamaie, nucsoara rasa si coriandrul uscat.
  • Pune si borsul si inchide capacul si valva de aburi.

  • Seteaza programul Soup pentru 15 minute.

  • Amesteca smantana cu galbenusurile intr-un castron mai mare, iar cand programul s-a terminat, dupa ce ai eliberat presiunea si ai deschis capacul, pune cate un polonic de supa fierbinte in castronul cu smantana si amesteca rapid cu un tel.

  • Adauga in acelasi mod 4-5 polonice de supa si apoi rastoarna tot amestecul in oala de ciorba.

  • La final, presara deasupra tarhonul si patrunjelul verde tocate marunt.