Coafura cu efect de lifting facial pe care toate vedetele au încercat-o

Vedetele au la dispoziție o mulțime de tehnici moderne prin care să lupte eficient împotriva ridurilor

Coafura cu efect de lifting facial pe care toate vedetele au încercat-o

Vedetele au la dispoziție o mulțime de tehnici moderne prin care să lupte eficient împotriva ridurilor, însă există situații în care apelează la metode deloc costisitoare și pe care orice doamnă sau domnișoară le poate pune în practică. O coafură cu efect de lifting facial face deja furori printre celebrități. Ridurile dispar imediat!

Botoxul este folosit frecvent pentru a estompa ridurile apărute la nivelul feței, fiind o metodă foarte eficientă, însă acum, un nou trend circulă în mediul online. Este vorba despre o coafură care face ca ridurile fine din zona frunții să dispară imediat, fără un efort prea mare.

Coafura cu efect de lifting facial pe care toate vedetele au încercat-o. Ridurile dispar imediat!

Cocul prins în partea de sus a capului, cât mai strâns, este coafura cu efect de lifting facial pe care toate vedetele au încercat-o. Celebrități internaționale ca Celine Dion, Jennifer Lopez, Bella Hadid, Gigi Hadid sau Rita Ora au descoperit efectele spectaculoase pe care această coafură le are asupra pielii. Ridurile de pe frunte sunt estompate rapid, iar pielea rămâne întinsă, fără să mai fie nevoie de tratamente costisitoare și vizite la medicul estetician.

Pentru ca această coafură să fie perfectă este nevoie ca părul să fie foarte atent pieptănat. După ce părul este dat pe spate, acesta trebuie strâns în coc în partea superioară a capului, lucru care va face ca pielea de pe frunte să fie perfect întinsă, obținând astfel acel efect de lifting facial. Totul se întâmplă în doar câteva minute, fără să fie nevoie de prea mare efort.