Cozonac de mamaliga cu patru feluri de branza si ceapa verde

Cei trebuie romanului sa fie fericit ? Eu zic ca o mamaliga cu branza

Cozonac de mamaliga cu patru feluri de branza si ceapa verde

Cei trebuie romanului sa fie fericit ? Eu zic ca o mamaliga cu branza , buna !!!  Toata lumea a preparat mamliga in diverse forme si chipuri . Eu de ce sa nu o gratinez in forma de cozonac ? Nu vin eu cu inovatii extreme ca trufe nu-mi cresc in gradina . Dar sa vedeti ce gazda mare is , am folosit ce  bucatele de branza imi erau disponibile !!!

INGREDIENTE

  • 500 gr faina malai grisat
  • 200 gr slaninuta afumata -productie proprie
  • 100 gr branza cheddar
  • 100 gr cas afumat
  • 100 gr branza vaci proaspata
  • 100 gr mozzarela bilute
  • 1 lingura de untura proaspata de porc
  • 1 legatura ceapa verde
  • sare

MOD DE PREPARARE RETETA Cozonac de mamaliga cu patru feluri de branza si ceapa verde:


  1. Se prepara o mamaliga moale din 500 gr malai grisat .

  2. Nu uitati sa sarati apa in care fierbeti malaiul .

  3. Taiati slaninuta feliute sau daca doriti ,, soldatei "'

  4. Rumeniti slaninuta afumata in untura proaspata de porc .

  5. Eu tocmai facem niste jumari .

  6. Opriti focul si aruncati peste slaninuta jumatate din ceapa verde taiata rondele .

  7. Aveti grija , ceapa verde se arde usor . Trebuie doar sa imprumute gustul unturii topite .

  8. Branzeturile se taie bucatele aleatoriu .

  9. Asezati intr-o forma de cozonac [teflonata ] putina untura pe fund , feliute de slaninuta si bucati de branza.

  10. Continuati cu mamaliguta . INtindeti mamaliga mai usor cu ajutorul unei linguri de untura calde .

  11. Distribuiti mamaliga,slaninuta si branza in straturi.

  12. Presarati intre straturi ceapa verde taiata rondele .

  13. Dati cozonacul de mamaliga la cuptor pentru gratinare 20 minute .

  14. Se rastoarna mamaliguta pe un platou si se decoreaza cu branza de vaci ceapa verde .

  15. Serviti ,, cozonacul "' de mamaliga fierbinte , alaturi de muraturile preferate .