Culori și modele de unghii pe care le poți încerca

Atmosfera de primăvară a cuprins întreaga țară și dacă temperaturile ridicate ne îndeamnă să ne schimbăm garderoba

Culori și modele de unghii pe care le poți încerca

Atmosfera de primăvară a cuprins întreaga țară și dacă temperaturile ridicate ne îndeamnă să ne schimbăm garderoba, vremea frumoasă de afară poate fi o sursă de inspirație și în alegerea celei mai frumoase manichiuri. În această primăvară, există câteva culori și modele de unghii pe care le poți încerca. 

Venirea primăverii aduce în centrul atenției ideea de schimbare și poți face acest lucru începând cu manichiura ta. Noile tendințe în manichiură propun culori îndrăznețe, accente strălucitoare și modele care cu siguranță îi vor face pe cei din jur să îți studieze cu mare atenție unghiile.

Cum să îți faci manichiura în această primăvară?

În primăvara lui 2019 se poartă atât unghiile scurte și pătrate, cât și cele lungi și ascuțite, astfel că în ceea ce privește forma unghiei, poți alege modelul care te avantajează și care ți se potrivește cel mai bine. Dacă nu te-ai hotărât ce formă să alegi pentru unghiile tale, trebuie să știi că sunt în tendințe unghiile în formă de migdală, unghiile lungi și pătrate, dar și unghiile stiletto.

Ce culori sunt la modă în primăvara lui 2019?

Lacul de unghii cu glitter este în tendințe în această primăvară, iar dacă până acum nu ai îndrăznit să îl porți, acesta este cel mai potrivit moment. Unghiile tale vor avea un plus de strălucire și poți obține o manichiură specială, fără să fie nevoie de un model sofisticat. Nuanțele metalice sunt și ele la modă și se potrivesc în special unghiilor ovale și foarte lungi

Pentru că vorbim despre primăvară, unul dintre cele mai frumoase și mai colorate anotimpuri, culorile puternice trebuie să se regăsească și în manichiura ta. Galbenul, roșul intens, dar și culorile mai închise cum ar fi verdele, albastrul, vișiniul sau tonurile de maro sunt câteva dintre sugestiile specialiștilor pentru acest sezon.

În cazul în care ești adepta unei manichiuri discrete, atunci poți alege nuanțele de alb sau culorile nude, iar dacă vrei să te joci și să creezi un contras, poți încerca modelele în alb și negru. Unghiile tale vor arăta impecabil!

Ce modele de unghii poți alege?

Modelele de unghii la modă în primăvara lui 2019 se adresează atât femeilor discrete, cât și celor îndrăznețe și extravagante. În acest sezon se poartă desenele minimaliste, dar și aplicațiile și ornamentele care ies în evidență.