Cum arată soţia actorului Andrei Aradits? Andreea predă Yoga de trei ani şi are o siluetă de invidiat!

Andrei și Andreea Aradits formează un cuplu de nu mai puțin de 17 ani și împreună au un fiu, EricAndrei și Andreea Aradits formează un cuplu de nu mai puțin de 17 ani și împreună au un fiu, Eric (14 ani

Cum arată soţia actorului Andrei Aradits? Andreea predă Yoga de trei ani şi are o siluetă de invidiat!

Andrei și Andreea Aradits formează un cuplu de nu mai puțin de 17 ani și împreună au un fiu, Eric (14 ani). Micuțul le-a călcat deja pe urme părinților lui, apărând în filme și seriale TV deopotrivă.

Andrei și Andreea Aradits s-au cunoscut pe platourile de filmare, iar destinul a făcut ca și fiul lor, Eric, să le calce pe urme.

Unul dintre secretele familiei Aradits este … yoga, după cum dezvăluie aceștia.

Cum arată soţia actorului Andrei Aradits? Andreea predă Yoga de trei ani şi are o siluetă de invidiat!

Andreea, soția actorului, s-a apucat de yoga și, de trei ani, chiar predă. Andrei este un soț atent, înțelegător și iubitor, motiv pentru care își admiră și susține soția în toate alegerile de carieră făcute.

Andreea este foarte sexy, iar sportul a ajutat-o să obțină o siluetă suplă de invidiat, dovadă stând cele mai recente fotografii cu aceasta.

„În luna aprilie, fac 3 ani de când predau yoga. Mă face fericită și sper să pot și eu, la rândul meu, să fac oamenii din jur mai fericiți.

Când reușesc asta, mă simt cu adevărat împlinită. Și am confirmarea că mă aflu pe drumul cel bun”, a scris Andreea Aradits recent, pe contul personal de Facebook.

Cum s-au cunoscut?

„Ne-am cunoscut pe platourile de filmare ale serialului În familie!. Ea lucra la producție.

Însă nu aveam curajul să fac primul pas, deși îmi făceam des de lucru prin biroul unde lucra ea.

Până într-o seară, când mă trezesc cu un mesaj de la ea pe telefonul mobil care suna cam așa:

„Do you believe in love at first sight or should I walk by again?” (n.r. Crezi în dragoste la prima vedere sau trebuie să mai trec pe lângă tine încă o dată)

Am zis: „Mm, hai să mă duc. Ceva-ceva tot o ieși în seara asta”, mărturisea actorul, în urmă cu ceva timp, într-un interviu pentru Femeia.ro.

„Am invitat-o pe fata asta la mine acasă să-i arăt ce muzică pe calculator compusesem.

Mi-a mărturisit după ani că bănuia că-i un pretext… nu era. Chiar a ascultat aiurelile mele muzicale”, a mai povestit actorul.