Cum este să trăiești cu cineva din zodia Berbec: ce obiceiuri are

Zodia Berbec începe cu echinocțiul de primăvară, pe data de 20 martie și se încheie pe 20 aprilie.

Cum este să trăiești cu cineva din zodia Berbec: ce obiceiuri are

Zodia Berbec începe cu echinocțiul de primăvară, pe data de 20 martie și se încheie pe 20 aprilie.Este totodată prima zodie a horoscopului.Berbecul are cea mai multǎ energie, cea mai puternicǎ forțǎ intuitivǎ și cea mai intensǎ voințǎ de a reuși în viață, în ciudat tuturor obstacolelolor.Iată în continuare câteva lucruri interesante despre nativii zodiei Berbec și ce obiceiuri au ei.

1.Când ești cu un Berbec, nu trebuie nici măcar să încerci să pari altceva, pentru că au capacitatea de a vedea prin tine.

2.Berbecul nu are nevoie de mulți prieteni. Sunt suficienți câțiva verificați, pe care se poate baza oricând.

3.Berbecii nu pierd vremea in dragoste, atunci cand simt o atractie pentru cineva trec imediat la treaba si fac orice pentru a cuceri persoana respectiva.

4.El deschide drumuri, initiazǎ proiecte curajoase, este indrǎznet si nu spune niciodatǎ „nu” unei provocǎri.

5.Berbecii urasc persoanele sirete. Ei prefera intotdeauna oamenii sinceri si corecti.

6.Pe dinafara, acesti nativi par extrem de duri, dar in interior sunt foarte fragili.

7.Sunt brutal de sinceri si nu le pasa daca te-au ranit sau nu cu afirmatiile lor.

8.Singurele trei lucruri pe care un Berbec le vrea de la partenerul/ partenera sa sunt: incredere, loialitate si respect.

9.Când are ceva pe suflet, nu poată să tacă, preferă să spună lucrurilor pe nume și să-și exprime fără ezitare emoțiile.

10.Berbecii vor să fie întotdeauna învingători și să se asigure că vor avea parte de aprecierile și de câștigurile așteptate. Unui Berbec i se potrivește mai bine să fie liderul unei echipe decât să fie unul dintre membrii acesteia.