Diana Dumitrescu și-a botezat fiul! Primele imagini de la eveniment

În urmă cu mai bine de două luni, actrița Diana Dumitrescu (36 de ani) a născut primul ei copil

Diana Dumitrescu și-a botezat fiul! Primele imagini de la eveniment

În urmă cu mai bine de două luni, actrița Diana Dumitrescu (36 de ani) a născut primul ei copil, un băiețel perfect sănătos, fiu căruia ea și soțul ei, Alin Boroi, i-au ales numele Carol Anton.

Sâmbăta trecută, 9 noiembrie, cuplul și-a botezat fiul. Evenimentul a fost unul restrâns și intim. Vedeta a publicat primele imagini la scurt timp, însă în niciuna dintre ele nu apare și micuțul Carol.

Diana Dumitrescu și-a botezat fiul! Primele imagini de la eveniment

Diana Dumitrescu a fost și continuă să fie extrem de discretă cu privire la noua ei viață în calitate de mamă. Publică imagini cu fiul ei, însă nu și cu chipul acestuia.

Ținuta aleasă de Diana pentru creștinarea micuțului ei a fost una foarte lejeră. A optat pentru o rochie lungă și largă tip tricou, în nuanțele alb și negru.

Piesa a fost accesorizată cu un ceas argintiu, cercei maxi de aceeași culoare și o pereche de teniși albi cu talpa groasă și cu botul de asemenea argintiu.

„Mama! Asta nu se va schimba niciodată!”, a scris Diana în descrierea uneia dintre imaginile publicate, fotografie în care este surprinsă singură.

„Fericirea se trăiește mereu în familie! Mulțumesc tuturor membrilor familiei noastre, de sânge sau nu.

Mulțumesc pentru prezență, pentru distracție, pentru dansuri, pentru urările minunate către Carol Anton, pentru că existați în viețile noastre!”, a scris vedeta în dreptul unei a doua imagini surprinse alături de soțul ei Alin.

Potrivit declarațiilor vedetei dinaintea evenimentului, nașii micuțului Carol au fost „un prieten foarte bun de-al lui Alin şi sora lui Alin. Nu sunt un cuplu.

În general se alege când sunt cupluri, dar nu e cazul”, a spus Diana Dumitrescu

Diana Dumitrescu și Alin Boroi au aniversat un an de căsnicie alături de fiul lor

„Acum un an de zile spuneam amândoi „DA” hotărât, fericiți și bucuroși că pornim împreună pe drumul vieții în dorința de a ne construi o familie.

De câteva zile, în viața noastră a venit noul membru al familiei, cel care ne face cei mai fericiți oameni de pe planetă!

Suntem în al nouălea cer! Azi sărbătorim un an de căsnicie alături de fiul nostru, Carol Anton!

Bine ai venit în familia noastră! Să îți fie viața magică și plină de culoare! Te iubim!”, spus vedeta, la scurt timp după ce a născut.