Horoscop 2 ianuarie. Zodia care pune capăt unei relații toxice

Horoscop 2 ianuarie. Începutul de an vine cu rezoluții importante pentru nativii din toate zodiile.

Horoscop 2 ianuarie. Zodia care pune capăt unei relații toxice

Horoscop 2 ianuarie. Începutul de an vine cu rezoluții importante pentru nativii din toate zodiile. Unii, cei norocoși, vor reuși să-și atingă obiectivele chiar din primele zile ale anului. O zodie își face curaj și pune, azi, capăt relației toxice în care se află de ceva vreme.

BERBEC

Sunteți plini de entuziasm azi și ați face bine să vă conservați acest entuziasm pentru că puteți fi capabili de lucruri cu adevărat mărețe. Trebuie totuși să aveți mai multă încredere în voi. Contextul astral vă este favorabil.

TAUR

Azi aveți nevoie, mai mult ca oricând, de echilibru, dar știți că e greu să-l obțineți în lipsa unui sprijin real. Acest sprijin poate veni de la persoane mai experimentate decât voi.

GEMENI

Astăzi ar trebui să vă concentrați pe persoana voastră, pe nevoile voastre reale și să evitați să căutați un țap ispășitor. Mai eficient ar fi să căutați soluții.

RAC

Reușiți să vă eliberați de cei care v-au indus ideea că nu veți putea trăi mai bine fără ei, că nu veți putea evolua fără sprijinul lor. Contextul astral vă susține să faceți acest pas, aveți nevoie doar de puțin curaj. Ieșirea din zona de confort nu e ușoară, dar vă va aduce multiple beneficii.

LEU

Lăsați-vă imaginația să zburde puțin, azi, și lăsați-vă duși de val. Faceți orice nebunie vă trece prin cap, atât timp cât nu este în afara legii. Aveți încredere în intuiția voastră.

FECIOARĂ

Aveți ocazia să petreceți timp de calitate alături de persoana iubită și chiar să restabiliți niște reguli în relația de cuplu. Este un moment bun pentru împăcări, acolo unde este cazul, sau pentru consolidarea relației, mai ales că dați dovadă de mai multă înțelegere și îngăduință decât de obicei.

BALANȚĂ

Nu sunteți chiar în apele voastre și nu aveți chef de compania nimănui, oricât ar fi de apropiat. Izolarea, chiar și pentru câteva ore, vă face bine, ajutându-vă să vă puneți ordine în gânduri.

SCORPION

Ați resimțit nefericirea în relația de cuplu prin toți porii, cu toate astea nu v-ați găsit curajul necesar să ieșiți din această relație. Azi, contextul astral este favorabil acestei schimbări majore din viața voastra. Cu siguranță, veți suferi puțin. Adaptarea la o nouă situație presupune puțină suferință, dar trebuie să aveți certitudinea că faceți exact ceea ce trebuie, că este cea mai bună mișcare pe care o puteți face pentru a fi fericiți.

SĂGETĂTOR

Ideal ar fi să vă dedicați ziua de azi unor acțiuni pe care le-ați tot amânat. Este momentul că rezolvați probleme din trecut pentru că nu pot fi ignorate la nesfârșit, întrucât riscă să se agraveze cu trecerea timpului.

CAPRICORN

E momentul ca azi să coborâți cu picioarele pe pământ. Încercați să fiți mai raționali și să vă gândiți mai mult înainte de a face ceva. Graba cu care luați decizii, tendința voastră de a vă arunca cu capul înainte nu vă aduc decât ghinioane.

VĂRSĂTOR

Azi, ați putea avea senzații de deja-vu, trăiri telepatice și, mai mult, puteți fi foarte intuitivi cu privire la viitorul relației de cuplu. Exprimați-vă cu încredere și cu sinceritate sentimentele.

PEȘTI

Fiți atenți la tot ce se întâmplă în jurul vostru și o să vedeți toate lucrurile pozitive din viața dumneavoastră. Începeți să căpătați mai multă încredere în propria persoană, iar acest lucru vă transformă ziua într-una foarte pozitivă.