Horoscopul lunar februarie 2019 pentru Leu. Previziunile astrale despre carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Odată ce Saturn iese din Taur, pe data de 20, o mare greutate ți se va ridica de pe umeri, în privința sănătății.

Horoscopul lunar februarie 2019 pentru Leu. Previziunile astrale despre carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Odată ce Saturn iese din Taur, pe data de 20, o mare greutate ți se va ridica de pe umeri, în privința sănătății. Apoi, horoscopul lunar februarie 2019 pentru Leu spune că te vei simți din ce în ce mai bine. Totuși, nu trebuie să abuzezi – mai relaxează-te din când în când. Află previziunile complete!

Horoscopul lunar februarie 2019 pentru Leu: CARIERĂ ȘI BANI

Ultimii doi ani au fost grei și neplăcuți la muncă. Spre sfârșitul lunii, ceva semnificativ se va schimba în bine. Ori va dispărea șeful stresant și exploatator, ori vei scăpa de anumite obligații extenuante, ori îți vei schimba jobul și vei lăsa în urmă toată mizeria

Partea și mai bună este că luna aceasta se pun premisele și pentru o creștere simțitoare a veniturilor. Parcă se schimbă ceva în stardul tău de viață. Prioritățile vor fi ușor altele: vei începe să te preocupi și de confortul tău.

Horoscopul lunar februarie 2019 pentru Leu: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Te vei simți din ce în ce mai bine în societate. Farmecul și jovialitatea ta vor sta, de fapt, la baza noilor succese profesionale. Relația de cuplu va intra oarecum într-un con de umbră luna aceasta, cu scurte ieșiri în lumina reflectoarelor.

Dacă nu ești într-o relație stabilă, un posibil partener se află în mediul profesional. Deocamdată, s-ar putea să nu-l cunoști, sau să nu te gândești deloc la el. Munca este pe primul plan, nu mai e loc de altceva. Deocamdată.

Horoscopul lunar februarie 2019 pentru Leu: SĂNĂTATE

Sănătatea ta va fi în pericol, fie că îți dai seama, fie că nu. Dacă vei merge la doctori și analize, te vor plimba mult de la un cabinet la altul, de la o investigație la alta. Este posibil ca asta să fi început, deja, în ianuarie. Dar, pas cu pas, lucruile se vor clarifica și problemele se vor rezolva până în ultima săptămână a lunii.