Horoscopul lunar februarie 2019 pentru Rac. Previziunile astrale despre carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar februarie 2019 pentru Rac menționează creșterea psihologică și spirituală .

Horoscopul lunar februarie 2019 pentru Rac. Previziunile astrale despre carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar februarie 2019 pentru Rac menționează creșterea psihologică și spirituală de care ai avut parte în ultimul timp și costurile de timp, de energie și poate chiar de bani. Se pare că a venti vremea ca toate acestea să rodească pentru tine. Află previziunile complete!

Horoscopul lunar februarie 2019 pentru Rac: CARIERĂ ȘI BANI

Luna va începe normal, cu plăcerile și neplăcerile obișnuite. Nici nu-ți vei da seama când vor începe să se schimbe unele lucruri. Subtil și discret vei fi testată în toate felurile. Înțelepciunea, răbdarea, competența, loialitatea – toate vor fi observate și apreciate. Abia după data de 20 februarie vei înțelege procesul de schimbare în care te afli.

Nu vei duce lipsă de bani, dar nici nu-ți vor prisosi. De fapt, nici nu-ți va păsa foarte mult de bani. Nu ai dispoziția necesară să faci cheltuieli importante și mari achiziții. Ai alte preocupări acum, mai sprirituale.

Horoscopul lunar februarie 2019 pentru Rac: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Comunicarea, compatibilitatea în concepții și valori sunt criteriile care primează pentru tine luna aceasta, în orice fel de relație. Dacă acestea funcționează între tine și partenerul tău, relația va merge bine, va fi caldă și îți va da siguranță. Dacă nu sunt tocmai punctele forte ale cuplului, va interveni o răceală, o înstrăinare.

Aceleași criterii vor funcționa și în eventualitatea legării unei relații noi. Luna aceasta ești la adăpost, nu poți face prostii sau imprudențe în plan social.

Horoscopul lunar februarie 2019 pentru Rac: SĂNĂTATE

Parcă simți o toropeală, o moleșeală, mai ales seara. Nu prea o să fii amatoare de distracție la ore târzii, nici de sport, nici de ieșiri prelungite în natură. Dar te va încânta să privești pe fereastră un peisaj de munte înzăpezit. Dacă nu este vorba cumva de o anemie, sau de o oboseală accentuată, atunci dă curs adevăratelor tale dorințe: lenevește!