Horoscopul lunar februarie 2019 pentru Săgetător. Previziunile astrale despre carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar februarie 2019 pentru Săgetător semnalează prezența lui Marte și a lui Pluto în semnul tău

Horoscopul lunar februarie 2019 pentru Săgetător. Previziunile astrale despre carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar februarie 2019 pentru Săgetător semnalează prezența lui Marte și a lui Pluto în semnul tău. Ambele sunt planete care imprimă viteză, deci, luna aceasta, vei fi turbo. Află previziunile complete!

Horoscopul lunar februarie 2019 pentru Săgetător: CARIERĂ ȘI BANI

Viteza susținută și eficiența ar trebui să fie de bine, dar asta nu e totul. Unii vor rămâne în urmă cu treaba și cu logica. Nu vor putea să țină pasul și te vor găsi pe tine vinovată. Iar dacă nu vor înțelege raționamentele tale, vor tinde să respingă aprioric totul. Deci va fi multă tensiune în jur, adăugată tensiunii în care ești tu deja. Ai răbdare, fii diplomată!

Banii nu vor fi puțini, dar ai grijă cum îi cheltuiești. Nu lua decizii pripite în privința lor. Amână puțin orice contract și orive achiziție importantă. Ia-te cu treaba și uită o vreme. Peste puțin timp vei putea să gândești mai așezat dacă o anumită cheltuială are rost sau nu.

Horoscopul lunar februarie 2019 pentru Săgetător: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Nerăbdarea pe care o manifești se va răsfrânge și asupra relațiilor personale. În cuplu, ești tentată să dai ultimatumuri cu privire la deciziile care se tot amână. Ceva important așteaptă să fie hotărât și făcut. Însă partenerul nu este pe aceeași lungime de undă și nici pe departe la fel de curajos și hotărât ca tine. Ar fi bine să amâni discuțiile decisive ca să nu iasă prost.

Dacă nu ești într-o relație, nu te pripi să te arunci în aventuri și alte prostii trecătoare. Adică nu cu oricine. Acționând la primul impuls ai putea sp creezi o situație extrem de neplăcută din care să nu mai ieși până la sfârșitul anului.

Horoscopul lunar februarie 2019 pentru Săgetător: SĂNĂTATE

Viteză și neatenție, eforturi peste capacitatea normală – iată formula ideală pentru accidentări, surmenaj și îmbolnăvire. De tine depinde cum te vei simți luna aceasta. Datele astrale sunt în favoarea unei sănătăți de fier. Riscurile, în schimb, sunt la tot pasul. Majoritatea se baează pe imprudență și neatenție.