Horoscopul lunar februarie 2019 pentru Vărsător. Previziunile astrale despre carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar februarie 2019 pentru Vărsător semnalează intrarea lui Saturn în Gemeni

Horoscopul lunar februarie 2019 pentru Vărsător. Previziunile astrale despre carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar februarie 2019 pentru Vărsător semnalează intrarea lui Saturn în Gemeni – o veste bună pentru toate semnele de Aer. Acțiune, eficiență, rezultate – acestea sunt cuvintele cheie pentru luna aceasta. Află previziunile complete!

Horoscopul lunar februarie 2019 pentru Vărsător: CARIERĂ ȘI BANI

Între sectorul estic și cel vestic din farta ta astrală va fi un relativ echilibru ca număr de planete prezente. Aceasta înseamnă că nu vei avea nevoie neapărată de aprobarea celorlalți, de colaborare și compromisuri. Dar nu vei fi nici întru totul independentă în decizii și acțiuni. Va trebui să te încadrezi frumos în echipă, să faci ceea ce faci de obicei. Dar nimeni nu te oprește să plănuiești acțiuni auronome pentru o etapă viitoare.

Încă nu vei putea să-ți îndeplinești un obiectiv îndrăzneț care presupune bani. O achiziție, o investiție sau ceva asemănător încă nu se poate face. Dar te vei afla într-un echilibru destul de solid, ceea ce ar trebui să fie suficeint deocamdată.

Horoscopul lunar februarie 2019 pentru Vărsător: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Liniște și pace acasă, ceea ce nu e caracteristic cuplurilor în care unul este Vărsător. Însă balanța între decizie și execuție, inițiativă și conformare la inițiativele altora în privința jobului te va face să-ți dorești ca acasă să ai un refugiu de liniște și înțelegere.

Dacă nu ești într-o relație, deocamdată vei prefera prietenia solidă, comunicarea și sprijinul practic și moral. Încă nu ai dispoziția de a flirta, de a intra în relații cu sau fără viitor. Ești mulțumită de starea ta actuală și simți nevoia să o conservi și să o consolidezi așa cum este.

Horoscopul lunar februarie 2019 pentru Vărsător: SĂNĂTATE

Frigul te va deranja mai mult ca de obicei. Extremitățile – mâinile și picioarele – vor cere mai multă căldură. Poate fi o problemă de circulație periferică. Dar poate fi o slăbiciune dată de oboseală sau de o dietă prea săracă în glucide