Irinel Columbeanu, de urgență la spital! Care este starea de sănătate a fostului milionar

Irinel Columbeanu, de urgență la spital!

Irinel Columbeanu, de urgență la spital! Care este starea de sănătate a fostului milionar

Irinel Columbeanu, de urgență la spital! 

Cu ani în urmă, Irinel Columbeanu a trăit primul său episod de accident vascular cerebral, iar de atunci sănătatea sa este mult mai fragilă. Recent, i s-au impus anumite restricții, pentru că starea sa de sănătate s-a înrăutățit și au apărut mai multe complicații. Al doilea l-a avut în 2022 când a fost și operat. A rămas totuși cu sechele, iar acestea s-au observat de-a lungul interviurilor recente. 

Afaceristul are dificultăți de vorbire, nu-și poate ține ochiul drept complet deschis și își duce cu greu paharul la gură. Astfel, problemele de sănătate, situația delicată în care se află din punct de vedere financiar și lipsa familiei l-au afectat profund pe fostul milionar de la Izvorani.

Venitul său din pensie nu atinge suma de 2.000 de lei, în timp ce costurile azilului depășesc 4.500 de lei. Susținerea financiară vine de la membrii familiei și prietenii apropiați.  Și din păcate, situațiile grele parcă nu mai contenesc.

Acum câteva săptămâni, Irinel Columbeanu a făcut o pauză de la agitația urbană și a plecat pentru câteva zile la munte. Acolo, a putut respira aerul proaspăt și a savurat clipele de relaxare departe de tumultul orașului.

Cu toate acestea, la întoarcerea în mediul său obișnuit, în loc să se simtă revigorat, a avut parte de neplăceri. La revenirea acasă după excursie, Irinel Columbeanu a început să se simtă neînregulă și a fost obligat să meargă la spital. A rămas internat câteva zile, până când și-a recăpătat starea de sănătate. Recent, a împărtășit în câteva cuvinte experiența sa.

Sincer, nu îmi explic cum. Am fost la spital. Cred că în urma primului AVC pe care l-am avut, în 2001. E bine să evit zborul cu avionul și să evit supărările”, a transmis Irinel Columbeanu, într-o emisiune TV.