Jennifer Aniston și Brad Pitt, din nou împreună după aproape 15 ani de la divorț

Sâmbăta trecută, 14 decembrie, actrița Jennifer Aniston (50 de ani) a organizat o petrecere la care au participat o mulțime de celebrități

Jennifer Aniston și Brad Pitt, din nou împreună după aproape 15 ani de la divorț

Sâmbăta trecută, 14 decembrie, actrița Jennifer Aniston (50 de ani) a organizat o petrecere la care au participat o mulțime de celebrități printre care s-a numărat și fostul ei partener de viață, actorul Brad Pitt (56 de ani).

Printre ceilalți invitați ai acesteia s-au numărat actrițele Gwyneth Paltrow și Kate Hudson și prezentatorul TV Jimmy Kimmel, mărturisește o sursă, pentru publicația online People.

„Petrecerea dinaintea Crăciunului este una dintre preferatele lui Jen atunci când vine vorba să fie gazdă”, spune sursa.

Jennifer Aniston și Brad Pitt, din nou împreună după aproape 15 ani de la divorț?

„Iubește Crăciunul și, ca de obicei, un grup foarte mare de prieteni de-ai săi au participat.”

Despre apariția actorului Brad Pitt la eveniment, sursa adaugă: „Țin legătura de la ziua ei de naștere și sunt prieteni”.

În luna februarie a anului acesta, actorul a participat de asemenea la aniversarea de 50 de ani a fostei lui partenere, eveniment care a avut loc în incinta Hotelului Sunset Tower, din Los Angeles, California.

O sursă declara atunci pentru People că prezența actorului la petrecere a venit ca rezultat al prieteniei dintre Brad și Jennifer care au fost căsătoriți între anii 2000 și 2005.

Nu ar fi cerut să participe dacă nu s-ar fi înțeles bine. A fost o noapte deosebită pentru Jen”, mai spunea aceeași sursă.

„Oamenii importanți din viața ei s-au adunat să o celebreze. Brad se încadrează în acel grup și a fost natural să-și dorească să vină.”

După separarea de actriță, Brad s-a căsătorit cu Angelina Jolie (44 de ani). Fostul cuplu s-a separat cu trei ani în urmă, în luna septembrie a anului 2016, după 2 ani de mariaj și 12 de relație.

Jennifer s-a despărțit și ea, la rândul său, de fostul ei soț, actorul Justin Theroux (48 de ani), în februarie 2018, după doi ani și jumătate de mariaj.

Fosta pereche a rămas în relații bune, Justin participând la cina organizată de Jennifer cu ocazia Zilei Recunoștinței de anul acesta.

„Jennifer și Brad au trăit vieți complet separate”

„Pentru mai mult de o decadă, Jennifer și Brad au trăit vieți complet separate și, evident, au devenit cu totul alții față de oamenii care erau când formau un cuplu”, mai spunea sursa.

„Au trecut unul peste altul de atât de mult timp. Este istorie deja.” Brad a negat indirect de asemenea speculațiile că el și actrița s-ar putea împăca.

Întrebat de un paparazzo dacă formează din nou un cuplu, Brad a râs, a spus „Oh, Doamne” și i-a urat o seară bună fotografului.