Macrou în sos de pătrunjel, un deliciu

Dacă te numeri printre persoanele care au ales să facă o schimbare în alimentaţie de la începutul anului

Macrou în sos de pătrunjel, un deliciu
Dacă te numeri printre persoanele care au ales să facă o schimbare în alimentaţie de la începutul anului, atunci trebuie să încerci această reţetă de macrou în sos de pătrunjel. E gata numaidecât şi n-ai nevoie de multe ingrediente.

Macrou în sos de pătrunjel - ingrediente necesare:

- doi peşti macrou de mărime medie
- o legătură de pătrunjel verde
- o lămâie
- 50 de ml de ulei de măsline
- sare şi piper, după gust

Macrou în sos de pătrunjel - mod de preparare:

Curăţă peştele bine, spală-l, iar apoi şterge-l cu prosoape din hârtie de bucătărie. Condimentează cu sare şi piper, dar unge-l şi cu puţin ulei de măsline.  

Pune peştele la cuptor pentru 45 de minute sau prepară-l pe grătarul încins, în funcţie de cum îţi e mai uşor.

Amestecă cu ajutorul unui blender sucul de lămâie şi uleiul de măsline, dar adaugă şi pătrunjelul. Mizează bine, iar apoi pune sosul la frigider. Ai grijă, însă, ca acest amestec să fie ţinut la frigider pentru o oră.

Serveşte peştele cald stropit cu sos de pătrunjel delicios.