Rețeta-minune care scade nivelul trigliceridelor și slăbește

O serie de substanțe conținute în alimente pot să scadă nivelul trigliceridelor

Rețeta-minune care scade nivelul trigliceridelor și slăbește

O serie de substanțe conținute în alimente pot să scadă nivelul trigliceridelor, acele  particule din sange care transportă grăsimile și care,  în cantitate mare sunt un factor de risc major pentru sănătatea ta.

Combinarea unor elemente capabile să asigure o scădere a valorii trigliceridelor a condus oamenii de știință la realizarea unei rețete absolut naturală, care este benefică atât pentru a obține scăderea semnificativă a nivelului acestora cât și a tensiunii arteriale. În plus, amestecul respectiv reușește, se pare, să stabilizeze nivelul de zahăr din sânge și te ajută totodată să scapi ușor de nedoritele kilograme în plus, atât de dăunătoare sănătății și siluetei tale.

Natura te ajută

În mod normal, trigliceridele sunt transformate în organism, în energie, folosită pentru a îndeplini anumite roluri, cum ar fi acela de a asigura suportul activității musculare. Dacă însă, activitatea fizică și folosirea mușhilor sunt minime, excesul de trigliceride va fi stocat sub forma de grăsime sau va fi depozitat în ficat. Din cauză că trigliceridele mărite sunt un factor de risc pentru bolile cardiovasculare, AVC și obezitate, pentru diabet ori sindromul metabolic, medicii au căutat substanțe care te pot ajuta să scazi valorile acestor particule. Potrivit cercetătorilor, acizii grași Omega 3 sunt eficienți în reducerea nivelului de trigliceride din sânge.

Studiile arată o reducere a nivelului trigliceridelor chiar și cu 50%, după o lună de terapie cu câte 3,4 grame pe zi de Omega 3. De asemenea, acesta a suprimat în mod eficient inflamația tesutului adipos și a reușit să controleze anumite căi metabolice, reducând trigliceridele serice. La creearea unei combinații eficiente au mai fost luate în calcul și alte substanțe din surse naturale cum ar fi: niacina sau vitamina B3 care în plus, crește nivelul de HDL-colesterol și scade concentrația de LDL-colesterol (numit „colesterol rău”), apoi pudra de ustruroi, dar și drojdia de orez care în combinație cu statinele are o eficiență dovedită în scaderea trigliceridelor și tensiunii arteriale.

Rețetă simplă și la îndemâna oricui

Pentru rețeta de scădere a trigliceridelor specialiștii au folosit patru ingrediente naturale după următorul algoritm: două batoane de scortișoara de Ceylon, o lingură de cuisoare, una de orez și 1,5 l de apă purificată sau de izvor. Prepararea este foarte simplă: cuișoarele, scorțișoara și orezul se amestecă cu apă și se lasă la macerat, într-un vas acoperit și într-un loc răcoros (în frigider) timp de cinci zile, amestecând o dată, de două ori pe zi.

La final, se strecoară amestecul și se bea apa rezultată, câte un pahar în fiecare dimineață, pe nemâncate, restul păstrându-l în frigider. Cantitatea ajunge pentru o săptămână, după care urmează 7 zile de pauză și se repetă cura de încă două ori. Surprinzător, vei constata după aceste trei episoade de folosire a rețetei analizele vor constata că, suprinzător, nivelul de trigliceride a scăzut semnificativ iar în plus, cântarul îți va indica și faptul că au dispărut 3-4 kilograme din greutatea suplimentară și aceasta cu un efort minim.