Rochia de covor roşu a Adelinei Pestriţu, sub lupa Iuliei Albu

Adelina Pestriţu s-a făcut remarcată la E! People Choice Awards, eveniment care a avut loc în urmă cu doar câteva zile la Los Angeles

Rochia de covor roşu a Adelinei Pestriţu, sub lupa Iuliei Albu

Adelina Pestriţu s-a făcut remarcată la E! People Choice Awards, eveniment care a avut loc în urmă cu doar câteva zile la Los Angeles. Bruneta a făcut impresie pe covorul roşu cu rochia lucrată manual cu trenă şi despicătură pe un picior la care nu a accesorizat lenjerie intimă, însă au existat şi voci care nu s+au prea dat în vânt după ţinuta de gală a brunetei. Una dinter ele este Iulia Albu. Tumutul fashion-critic a analizat toate rochiile purtate pe Red carpet, iar de cea a Adelinei nu a avut prea mult de comentat.

Adelina Pestriţu a întors multe priviri la gala E! People's Choise Awards. Într-o rochie neagră, cu trenă şi pene, creată la casa de modă MMarquise, pentru care nu mai puţin de 16 croitorese au lucrat la foc continuu timp de şase zile pentru a coase manual toate cristalele şi accesoriile ţinutei, bruneta i-a făcut pe fotografi să nu contenească în a o surpinde în cele mai bune cadre. Rochia a necesitat 300 de ore de muncă, a fost confecţionată manual în proporţie de 80 la sută, iar ca materiale s-au folosit tafta şi tulle. 2000 de cristale au fost aplicate pe piesa vestimentară, 200 de franjuri, de asemenea, lucraţi manual şi au fost aplicate 100 de pene de mâinile dibace ale croitoreselor.

"Ceea ce a reprezentat un stres major a fost transportarea rochiei în America. Este atât de grea și are detalii prețioase care nu permit împachetarea ei, iar în avion, pe umeraș, nu ne era permis să o introducem. Astfel am luat o geantă mare special pentru ea, unde aproape în lacrimi am împachetat-o ușor și am tras fermoarul cu sudoarea frunți. Nici nu mai are sens să vă povestesc despre acele pe care am stat în avion până la destinație, la gândul că s-ar putea pierde tocmai geanta cu rochia mea pentru eveniment. Imaginați-vă ce s-ar fi putut intampla. Uraganul Katrina era pistol cu apă pe lângă mine", a povestit Adelina pe blogul ei, edamagazine.ro.  

Iulia Albu, indulcentă în comentarii despre vestimentaţia Adelinei Pestriţu 

Acum toate aceste emoţii au trecut şi vin criticile din partea specialiştilor în fashion. Iulia Albu a anlizat ţinutele tuturor celor care au păşit pe covorul roşu la această gală.  Mă bucur foarte mult că, uite, cineva nu foarte prost îmbrăcat a participat la acest eveniment şi din partea României, Nu, nu este ca un titlu de glorie pentru ca nu s-a inventat penicilina, nu s-a salvat planeta, nu s-a vindecat cancerul. Din fiecare ţară a fost ales un influencer. Bravo, Adelinei că a reuşit acest lucru şi pentru că să fim serioşi oricare dintre noi şi-ar fi dorit să ajungă pe covorul roşu şi să îşi facă poză cu Kim Kardashian", s-a rezumat Iulia Albu să comenteze despre ţinuta Adelinei, semn că nu a avut prea mult de obiectat. 
Adelina Pestriţu a revenit în România sâmbătă seara şi s-a dus direct de la aeroport la ziua Simonei Pătruleasa.