Termeni & Conditii

Preluarea materialelor de pe site-ul Jurnalista.ro

Preluarea stirilor sau articolelor sitului Jurnalista.ro este posibila doar in urmatorul caz: se poate prelua doar un paragraf al stirii si maxim o poza. La sfarsitul materialului de pe situl dumneavoastra, intr-un paragraf separat, trebuie afisat textul „Citeste despre [nume stire] pe Jurnalista.ro”, cu link pe textul „[nume stire] pe Jurnalista.ro” catre pagina stirii/articolului de pe Jurnalista.ro..

Specificatiile produselor si informatiile din articole

Toate informatiile prezentate pe site sunt informative. Desi depunem eforturi pentru a inlatura erorile de pe site, nu suntem raspunzatori pentru corectitudinea informatiilor prezentate, deci folositi-le doar pentru informarea dumneavoastra, nu luati decizii de cumparare fara a verifica aceste informatii in prealabil.

Link-urile

Acest site contine link-uri spre alte site-uri. Incurajam utilizatorii nostri sa fie atenti când parasesc site-ul nostru si sa citeasca actele cu privire la aceste informatii pentru fiecare site care colecteaza informatii personale. Aceast act se aplica doar in cazul informatiilor colectate de pe acest site.

Optiunea de dezabonare

Utilizatorii au posibilitatea de a se dezabona in momentul in care nu mai doresc sa primeasca newsletterul/ alerta/ briefingul nostru folosind linkul de dezabonare continut in email sau online.

Log files

Utilizam adresele IP pentru a analiza tendinte, a administra site-ul, a urmari miscarile utilizatorilor si a aduna informatii demografice pentru uzul intern. Adresele IP nu au nici o legatura cu informatiile personale.

Acest site folosește cookie-uri. Continuând să navigați pe site sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.