Ți-a rămas maioneză? N-o arunca! Este un produs minune pentru păstrarea frumuseții

După ce-am preparat salate delicioase în care am inclus maioneză,

Ți-a rămas maioneză? N-o arunca! Este un produs minune pentru păstrarea frumuseții

După ce-am preparat salate delicioase în care am inclus maioneză, constatăm că ne-a rămas suficientă cremă mătăsoasă și nu prea știm ce să facem cu ea…. Ei bine, n-o arunca! Maioneza este un produs minune pentru păstrarea frumuseții. 

Călcâie catifelate – este zona unde se adună un strat gros de celule moarte care ne dau mari bătăi de cap, mai ales în sezonul cald. Cu maioneză poţi avea picioare catifelate, ca după o sesiune intensă de masaj și pedichiură. Unge călcâiele cu maioneză şi las-o să acţioneze 15 minute.

Ten şi decolteu – Vitaminele din ou și din ulei vor face minuni pentru pielea ta. Amestecă 3-4 linguri de maioneză cu 3-4 linguri de suc proaspăt de lămâie şi o linguriţă de miere sau iaurt. Aplică masca pe ten, gât şi decolteu, las-o să acţioneze 20 de minute apoi clăteşte cu apă călduţă.

Păr deteriorat şi uscat – Acest truc era des folosit de domnițele secolelor trecute. Dar și astăzi câteva linguri de maioneză salvează părul deteriorat şi excesiv de uscat. Tot ce trebuie să faci este să-ţi aplici săptămânal pe păr o mască din 4 linguri de maioneză, un avocado pasat bine, o capsulă de vitamina E şi o lingură de ulei de măsline. Acest tratament va reda părului tău strălucirea şi elasticitatea de altădată.

Arsuri ale pielii – Pielea arsă nu e deloc atrăgătoare. Scăpă de petele rămase în urma expunerii prelungite la soare cu ajutorul maionezei. Unge zona pătată chiar și de câteva ori pe zi cu maioneză din belșug având grijă să nu pătezi hainele și vei vedea diferența cât de repede.

Unghii exfoliate – Cuticulele mari și uscate dar și unghiile exfoliate nu sunt o bună carte de vizită pentru nicio femeie. Stai, efectiv, cu mâinile în maioneză cât de multe minute poți. Uită-te la serialul preferat între timp… Repetă acest ritual ori de câte ori ai ocazia, iar unghiile și cuticulele tale îți vor mulțumi.