Top 3 bijuterii prețioase pe care le poți oferi cadou de Valentine’s Day

Luna dragostei a început, ceea ce înseamnă că a sosit momentul să dăm startul pregătirilor necesare pentru Valentine’s Day

Top 3 bijuterii prețioase pe care le poți oferi cadou de Valentine’s Day

Luna dragostei a început, ceea ce înseamnă că a sosit momentul să dăm startul pregătirilor necesare pentru Valentine’s Day. Dragostea trebuie să fie celebrată în fiecare zi, însă faptul că există o dată specială dedicată acestui sentiment nu poate fi decât un motiv în plus pentru a petrece timp alături de cei pe care îi iubim.

Organizarea unei petreceri pe cinste și un dar făcut din suflet nu trebuie să lipsească din programul zilei de 14 februarie. Întrucât știm că te afli deja în căutarea cadoului perfect pentru partenera ta de viață, astăzi venim în întâmpinarea ta cu trei recomandări de bijuterii prețioase care te vor ajuta să transmiți ceea ce simți. Iată care sunt acestea și semnificațiile lor deosebite!

Cercei din argint patinat și carneol

Primul accesoriu prețios de pe lista noastră de bijuterii din argint pentru cadouri de Valentine’s Day este reprezentat de o pereche specială de cercei din argint patinat și carneol. Forma lor specială, denumită Yoni în India, modul în care au fost lucrați manual și faptul că aceștia simbolizează feminitatea și eleganța sunt principalele motive care stau la baza recomandării noastre.

În cultura hindusă, Yoni este un element reprezentativ pentru zeița Shakti, care simbolizează puterea femeii de a da viață și feminitatea acesteia. Bijutierul care a lucrat manual acești cercei a optat pentru detalii prețioase de granulație în cazul monturii acestora, inserând un caboșon de carneol în centrul lor. Astfel, aceștia reprezintă cea mai bună opțiune pentru un cadou făcut din suflet persoanei iubite, de Ziua Îndrăgostiților.

Brățară din argint, cu un model special reprezentat de 13 elefanți

O femeie se bucură atunci când primește un cadou personalizat, care să fie potrivit stilului și personalității sale. Astfel, un dar prețios deosebit, pe care îl poți oferi partenerei tale de Valentine’s Day poate fi reprezentat de o brățară specială din argint, care evidențiază 13 elefanți. Aceasta a fost lucrată manual în India, locație în care aceste animale sunt considerate simboluri ale cunoașterii.

Cifra 13 nu este una întâmplătoare în cazul acestui accesoriu prețios, aceasta reprezentând un simbol al intuiției și al optimismului feminin. Dacă vrei să îți surprinzi partenera în mod plăcut de Ziua Îndrăgostiților, poți miza pe această brățară deosebită, pe care orice femeie adoră să o poarte.

Un set de cercei din argint și pandantiv, cu onix verde și labradorit

Dacă partenera ta adoră să accesorizeze cu stil orice ținută pe care o poartă, cu siguranță va aprecia un cadou prețios reprezentat de un set de cercei din argint și un pandantiv. Setul Salem, lucrat manual în India este deosebit întrucât bijuteriile au în montură labradorit și onix verde. Acestea se armonizează perfect, fiind considerate pietre semiprețioase care emană energie, oferindu-le celor care le poartă șansa de a porni în călătoria descoperirii sinelui.

Despre labradorit se spune și că ar avea puterea de a alinia corpul fizic cu cel eteric, cu scopul de a dezvălui adevărata menire spirituală a persoanei care întră în contact cu acesta. Astfel, un set de cercei din argint și pandantiv, cu onix verde și labradorit reprezintă un cadou prețios, care va avea semnificații deosebite în viața partenerei tale.

Acestea sunt trei recomandări prețioase de bijuterii unicat pe care le poți oferi în dar partenerei tale de Valentines Day. Aceasta va aprecia un cadou original, care să reprezinte stilul său unic de accesorizare, ușor de remarcat în fiecare zi.