Trendurile și tendințele pentru încălțămintea de toamnă-iarnă

Ceea ce porți este o definiție tacită, dar expresivă a personalității tale.

Trendurile și tendințele pentru încălțămintea de toamnă-iarnă

Ceea ce porți este o definiție tacită, dar expresivă a personalității tale. Nu subestima încălțămintea, căci tocmai punctul final din ținuta ta este o completare perfectă pentru o imagine bine studiată. Așa cum îți dorești să pui în lumină calitățile tale, încălțămintea va fi aleasă după principii bine stabilite: nu a epata este neapărat dorința, ci a sublinia feminitatea, eleganţa, mișcările și liniile seducătoare.

În materie de  incaltaminte dama tendințele pentru toamnă-iarnă 2018-2019 vizează influențele moderne, concepte pe măsură și stilurile atrăgătoare. Culoarea este pusă în centrul de acțiune, se mizează foarte mult pe impactul cromatic, astfel că nu vei regăsi nimic monoton în colecții. Iar tiparele, tipurile de încălțăminte se adresează gusturilor diverse și sunt pentru toate vârstele.

Relevant pentru ce este nou, ce se poartă și ce interes există în tipurile de încălțăminte în trenduri este colecția de la ANNA CORI, regăsită în magazine, dar și online .Acest brand dă tonul unor trenduri și te ghidează spre modernism, etalând modele dintre cele mai spectaculoase și originale. Este o îmbinare perfectă, o armonie echilibrată între design ultimul răcnet și calitate. Cu alte cuvinte nu doar afișezi un look impresionant, ci te și simți bine purtând încălțămintea creată de acest brand. Este exclusiv bazată pe piele naturală, deci iată un alt motiv de apreciere.

Trendurile în 2018-2019

Ca repere generale sunt preferate cizmele, predomină încălțămintea din piele, se acordă o atenție deosebită la zona de toc și de vârf. Inserțiile metalice rămân un reper de asemenea,  precum și accentul pe linii – cizme înalte, tocuri cui, vârfuri ascuțite.

Cizmele cu încrețituri sunt spre exemplu de un farmec aparte, un trend absolut. La prima vedere la poți vedea ca un stil relaxat, iar adevărul acesta este. Sunt comode deopotrivă, dar și versatile. Acestea pun mare accent pe picior, fiind destul de înalte de altfel. Le poți purta cu succes la fuste și rochii, chiar și din tricot, permițând ca ele să iasă în evidență, iar ȋncreţiturile să fie un element ce atrage privirile.

La ANNA CORI un astfel de model este minimalist în design, cizme tubulare ce dispun și de blană în interior, pentru acele zile reci.

Stilul utilitar, acele tipuri de încălțăminte mai degrabă practice, cu influențe masculine sunt de asemenea de avut în vedere. Acestea se disting prin talpa robustă, cu aderență, sunt recomandate pentru zilele ploioase și friguroase, iar cu puțină îndrăzneala se pot combina în fel și chip, chiar și la o ținută office, după caz.

La ANNA CORI astfel de modele sunt chiar dintre cele mai variate. Sunt propuse cataramele sau fermoarele argintii la vedere, inserții metalice combinate, ating glezna, deci sunt mai înalte și protejează perfect. Pot fi și din seria mai simple ca aspect, doar o subtilă notă lucioasă a unei linii de contur argintii la baza tălpii te scoate din anonimat.

O alternativă a acestora sunt ghetele Chelsea, o opțiune clasică am putea spune și una mai elegantă totodată. Sunt înzestrate cu perforații ce creeza un design complex, au talpa subțire și toc jos, iar varianta de elastic ce substituie sistemele de închidere reprezintă un stil practic.

Elegantă feminină

A nu se considera că se pierde din eleganţa feminină. Pielea întoarsă este spre exemplu în continuare o alegere excelentă pentru cizme sau botine. Negrul rămâne o variantă de top, însă deloc banală. Descoperă în acest sens la ANNA CORI linii interesante și atipice – botine cu decupaje, cataramă, benzi elastice ce mulează botinele pe picior sau linii suprapuse.

Lucioase sau mate, din piele clasică sau întoarsă, astfel de opțiuni sunt practic atemporale, iar în conceptul gândit de ANNA CORI se reinterpretează cu diverse accente ce le schimbă aerul și le plasează în tendințele moderne.

Accente de culoare

Îndeosebi în materie de pantofi colecția de toamnă-iarnă 2018-2019 se remarcă prin accentul pus pe culoare. Vei găsi variante cu accent lucios, metalic, de roșu pară, de fard sau turcoaz, galben neon sau tonuri vesele de portocaliu, fuxia de asemenea. O explozie de culoare ce te va învălui și copleși.

În materie de încălțăminte de sezon rece, cizme, ghete, predomină negrul și maroul, însă nici bordoul nu este mai prejos și îndeosebi varianta celor cu blană sunt o apariție inedită. Cert este că și din punct de vedere cromatic se remarcă ineditul.