Vrei să întorci toate privirile pe stradă? Iată cum trebuie să te îmbraci

Să ai un stil vestimentar atemporal, șic, este cu siguranță un obiectiv realizabil. De la piese structurate la accesorii inteligente, fiecare detaliu contează.

Vrei să întorci toate privirile pe stradă? Iată cum trebuie să te îmbraci

1. Poartă articole de îmbrăcăminte corecte

Să începem cu elementele de bază: orice ținută poate fi pusă în valoare sau modernizată dacă porți lenjeria corectă. Pariul cel mai sigur: sutienele de bază, de culoare nude, care nu se văd prin îmbrăcăminte, care nu atrag atenția și care oferă în același timp și cel mai bun suport.

2. Adaugă o piesă de bijuterie atemporală

O pereche simplă de cercei cu pietre prețioase sau semiprețioase, un colier de perle sau un pandantiv sunt numite clasice dintr-un motiv: denotă stil. Când ai nevoie de o actualizare rapidă a ținutei, nu este momentul potrivit să fii creativa cu bijuterii fantezie. Contează pe simplitate și rafinament.

3. Perfecțiune în croială

O mică ajustare poate însemna enorm atunci când vrei să arăți impecabil. Îmbrăcămintea bine croită nu numai că este măgulitoare pentru forma corpului tău, dar face ca orice ținută să pară mai scumpă, mai prețioasă.

4.Coafură și machiaj impecabil

Să-ți pui pe buze un ruj de un roșu aprins și să îți faci rapid câteva bucle lejere nu îți va lua mult timp. Doar câteva minute și aspectul tău de ansamblu va fi unul de netrecut cu vederea.

5.Geantă în stare foarte bună

Nu sunt permise compromisurile când vine vorba despre acest accesoriu. Oricât de stilată ar fi ținuta și de prețioase bijuteriile purtate, o geantă vizibil uzată, care nu-și mai păstrează forma, strică toată imaginea pe care ai încercat să ți-o creezi. Optează pentru un model clasic, într-o culoare neutră, ca să o poți asorta mai multor ținute.

6.Curea pentru a marca talia

O curea sau un brâu purtat chiar și peste o cămașă (nu orice model de cămașă!) poate avea un impact deosebit mai ales dacă porți piese vestimentare voluminoase.